Highlights ski's

 

Fischer RC Worldcup CT M/O-Plate

 

Fischer

 

Gemaakt voor de allerbesten: De nieuwe RC4 CT komt direct uit het Racing Lab en voldoet aan de hoogste eisen bij korte en lange bochten. De RC4 is een kampioen in wendbaarheid en precisie. De volledig nieuw ontwikkelde shape en de bekende Fischer technologie met het gat in de punt van de ski, zorgen voor minder vibraties in punt en staart van de ski en voor een ongekende versnelling. Stabiliteit en optimale grip, terwijl de nieuwe Race Plate voor een ideale flex zorgt bij het maken van agressieve en snelle bochten. Excellente response bij het insturen van de bochten en het gebruik van onze World Cup base zorgen voor veel versnelling en maken van elke racer een CHAMPION.

 

 

Fischer Rc4 210X148 Fischer Ski A06820 Rc4 Ct

 

Meer informatie: Fischer Sports, showroom B36 (patrick.harmsen@fischersports.com)

 

HEAD Supershape e. Magnum

 

Head

 

Winter 2020-21 komt HEAD met een compleet vernieuwde en geüpgradede Supershape lijn – met natuurlijk, als meest breed inzetbare high performance ski ter wereld, de e. Magnum. Nu uitgerust met EMC technologie, kom gerust langs in de showroom voor tekst en uitleg.

 

313300 Supershape E Magnum Back 313300 Supershape E Magnum Front 

 

Meer informatie: HEAD, showroom B01 (Frank Smid: f.smid@head.com; Maikel van Essen: m.vanessen@head.com)

 

Rossignol BLACKOPS

 

Rossignol Landscape Gekregen 4 1 2018

 

De BLACKOPS is een serie ski's gericht op alle freeriders die hun voet van de rem halen, hun eigen weg willen gaan en ontdekken wat de berg te bieden heeft. Elke ski in het BLACKOPS-assortiment heeft een unieke persoonlijkheid met specifieke karaktereigenschappen om zich volledig aan te passen aan de verschillende skistijlen. We hebben een groot aantal technologieën ontwikkeld en toegepast op elke ski voor gevarieerde gamma. Dus maak je klaar voor je toekomstige avontuur! RIDE FREE MET ROSSIGNOL BLACKOPS

 

Rossignol Jacob Blackops 211 Srvb72dpi

 

Meer informatie: Inside Brands, showroom B53 (Erwin van het Reve: Reve@insidebrands.nl)

 

Dynastar Speed Omeglass Master SL Konect

 

 Logo Dynastar Corporate

 

De Dynastar Speed ski’s zijn speciaal ontwikkelt om op een ongeëvenaard niveau te kunnen presteren en het ultieme sneeuwgevoel te kunnen ervaren.

 

Dynastar Speed Omg Master Sl

 

Meer informatie: Kogros Sport & Fashion, showroom A38 van Not Just Some Wear (Sim Broere: sim.broere@kogros.nl)