Collectie Highlights Bike Spring-Summer 2020

 

Op zoek naar inspiratie voor het seizoen spring-summer 2020?

Wij hebben alvast een rondje langs de showrooms gemaakt en deze highlights gevonden:

 

 

Mavic

 

Mavic 

 

Product highlight: Comete pro carbon UST wielen

De Comete pro carbon UST wielen zijn bij uitstek geschikt voor hardrijders. Deze 64mm hoge full carbon wielen met naca geïnspireerd profiel en getest in onze windtunnel bieden de perfecte balans tussen aerodynamica en stabiliteit bij zijwind vanuit diverse hoeken gemeten.

De aluminium naaf met Mavic’s eigen QRM-auto lagers bieden door de perfecte afdichting een soepel draaiend en onderhoudsvrij wiel. De Instant Drive ofwel ID360 body (ook in XD-R) met 2x40 tands ratchets zorgt voor een direct aangrijpmoment bij iedere trap op de pedalen.

Daarnaast is er voor de grimpeurs de Ksyrium pro carbon ust variant en voor de rouleurs en puncheurs de Cosmic pro carbon ust variant. De adviesverkoopprijs van deze wielsets is €1300 en ze zijn verkijgbaar in zowel disc als velgrem uitvoering. Zonder de UST banden met 11-storm compound en het flesje sealent maar wel met de ventielen en velglint is de adviesverkoopprijs slechts €1200. Op alle wielen zit na registratie 3 jaar garantie.

 

Comete Wielen

 

Wil je hier meer over weten? Bezoek showroom A09a of neem contact op met Mavic.

 

Rukka

 

Rukka 

 

Product highlight: Full Reflection Bike Shirt

Met het Full Reflection Bike shirt voor heren en dames is een licht weerkaatsende draad in de AWS Dry stretchkleding verwerkt. Zodra zonlicht of andere lichtstralen op de kleding schijnen geeft het een veilig zichtbaar effect, en geeft de kleding een prachtig print effect af.

Rukka Product Foto 1  Rukka Product Foto 2

De adviesverkoopprijs is € 34,99.

Wil je hier meer over weten? Bezoek showroom G03 of neem contact op met Rukka.

 

Sinner

 

Sinner

 

 

Product highlight: PROSPECTS PRO SPORT-zonnebril

De SINNER PROSPECTS PRO SPORT-zonnebril is ontwikkeld voor topatleten. De lens is geschikt voor alle weersomstandigheden door zijn meekleurende Trans+® lens. De lens veranderd van kleur door de hoeveelheid UV-licht.

Voor het beste zicht hebben we een panoramische lens ontwikkeld. De lens heeft geen frame en is zowel horizontaal als verticaal vergroot. Daarnaast is hij voorzien van een anti-fog coating van een zeer hoge kwaliteit en aan de buitenkant heeft deze een oleophobic laag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat water en modder van de lens afglijdt en voorkomt vingerafdrukken.

De bril is gemaakt van TR90; flexibel, lichtgewicht en daardoor zeer duurzaam. De verstelbare en antislip neuspads en pootjes voorkomen dat de bril gaat glijden door zweet en bewegingen.

 

 

Sisu 744 10 58B

 

De adviesverkoopprijs is € 199,99.

Wil je hier meer over weten? Bezoek showroom D16 of neem contact op met Sinner.

 

 

Falke

 

Falke Ess 

 

Product highlight: FALKE BC Impulse Peloton


De FALKE Bike Impulse sokken zijn gemaakt door middel van een innovatieve Impulse Technologie waardoor gevoelloosheid wordt voorkomen door een massage effect en een gebreide netstructuur die gerichte impulsen aan de bal van de voet geeft. Door de ideale pasvorm wordt wegglijden voorkomen en behoud je maximale grip. Polyamide zorgt voor een snelle koeling en droging van voeten.

 

16879 3008 00

 

De adviesverkoopprijs is € 18,-.

Meer weten over dit en andere FALKE producten? Bezoek showroom H03 of neem contact op met Falke.

 

 

GIGA DX by Killtec

 

 Giga

 

Highlight: GIGA DX Bike to Work collectie

De Bike to Work collectie is een splinternieuw segment binnen sport en outdoor. Een collectie waarbij je kunt switchen tussen streetlife of Bikestyle.  Alle items hebben slimme features zoals zichtbare of onzichtbare reflectie, extra stretch in het rugpand voor bewegingsvrijheid, extra bescherming tegen opspattend water en speciale capuchons die over een fietshelm passen. Het hele programma heeft een urban look wat uniek is in het fietssegment. Een highlight is de herenjas Yorko met reflecterende elementen, een waterkolom van 8000 mm en getapede naden.


Bike To Work 210

 

 

De adviesverkoopprijs is € 139,95.

Voor meer informatie bezoek je showrom H08 of neem je contact op met Killtec.

 

Bollé

 

Bolle (1) 

 

Shifter Story

 

Sportbrillen


Bollé levert sportbrillen met een extra breed zichtveld en een large fit. Daarnaast zijn de sportbrillen voorzien van de nieuwste lens, de “Phantom”: een moleculair fotochromatische filter, wat zich aanpast aan de hoeveelheid licht. Dat zorgt voor een prettig en rustgevend zicht in verschillende weersomstandigheden. De anti-condens coating aan de binnenzijde van de bril voorkomt beslagen lenzen en door de vet– en waterafstotende coating blijft het zicht helder. De Thermogrip® hydrofiele rubberen neuspads en veren (pootjes) zorgen voor een perfecte grip.


Product hihglight: SHIFTER

De Bollé Sportbril is verkrijgbaar in verschillende modellen zoals de SHIFTER (gedragen door de renners van AG2R gedurende de Tour de France), B-ROCK en de AEROMAX met verschillende en verwisselbare lenzen. Alle Bollé brillen zijn ook op sterkte verkrijgbaar.

 

SHIFTER:

12504 Shifter Matte Black Phantom Clear Green 

 

De adviesverkoopprijs van het model SHIFTER is afhankelijk van de lens en ligt tussen €89,95 en €169,95. 

Voor meer informatie bezoek je showroom B40 of neem je contact op met Bollé.

 


Fietshelmen


Voor de professionele fietsers zijn er de modellen FURO, EXO en THE ONE PREMIUM. Innovatieve, high-performance helmen die lichtgewicht en comfortabel zijn. De helmen hebben een Click to Fit™ systeem voor de optimale pasvorm en beschikken over een brilgarage voor de zonnebril. De FURO en EXO zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties en in 3 maten (51-54cm, 54-58cm en 58-62cm) en ook met MIPS leverbaar. Voor de Mountainbiker heeft Bollé de TRACKDOWN helm (ook leverbaar met MIPS).

Bollé is met de FURO en THE ONE helmen en de SHIFTER, B-ROCK en AEROMAX brillen, sponsor van het Nederlandse Continental team MONKEY TOWN.

 

THE ONE PREMIUM:

The One Premium Black Carbon 31115 31116 31643

De adviesverkooprijs is €149,95.

Voor meer informatie bezoek je showroom B40 of neem je contact op met Bollé.

 

Cébé

 

Cebe (1) 

 

Sportbril


Cébé biedt een echte oplossing voor optimaal zicht onder verschillende licht condities. De SYMBIOTECH® TECHNOLOGIE, met twee additionele contactpunten op het hoofd, zorgt voor perfecte draagcomfort.

Het ZONE VARIO® systeem geeft je oog tijdens het fietsen de optimale rust en zorgt voor een beter cognitief vermogen van de fietser. Bij deze meekleurende lenzen wordt de lens bij elke verandering van de lichtintensiteit aangepast - in minder dan 20 seconden (gemeten met een buiten temperatuur van 23˚C). De sportbrillen zijn verkrijgbaar in de categorieën 1 tot 3 en 2 tot 4.  Veel gedragen modellen zijn de UPSHIFT, S’TRACK MONO, SHORTCUT, NORTHSHORE en HILLDROP.

HILLDROP:

Cbs015 Hilldrop

De adviesverkoopprijs is afhankelijk van de gekozen lens en ligt tussen €69,95 en €99,95.

 Voor meer informatie bezoek je showroom B40 of neem je contact op met Cébé.