Nieuws ski hardwaren FW 19-20

 

Er is volop nieuws te vinden in Sports Business Center en op dit moment draait het vooral om het segment ski hardwaren. Het aanbod is enorm en bevant ruim 25 merken:

 

Logo Slides Sbc

 

Onderstaand vind je een voorproefje van enkele highlights uit dit segment. Genoemde producten zijn te zien in de showrooms van de merken. Maak een afspraak met de exposanten of kom langs op één van de Market Days.

 

Bezoek Sports Business Center bijvoorbeeld op 4 of 11 maart tijdens de speciale inkoopdagen voor ski hardwaren. Kom binnen in een winterse sfeer, geniet van gratis koffie en lunch en doe inspiratie op bij de Sports Boulevard in het atrium. Een aanmelding is niet vereist, wel dien je in het bezit te zijn van een SBC-toegangspas.

 

De highlights op een rij:


 Sinner Logo Icon Wit

 

Sin Valley Magnetic Series Skibril

 
De Sin Valley is een hoogwaardige magnetische skibril. Je verwisselt de lenzen eenvoudig in minder dan 5 seconden. Hierdoor krijg je snel het juiste zicht bij wisselende weersomstandigheden. Het zachte, 3-laags overlappende, hypoallergene schuim aan de binnenkant, zorgt voor een superieur draagcomfort. Het geavanceerde ventilatiesysteem en de anti-fog coating voorkomen dat de lens beslaat. Om er zeker van te zijn dat deze skibril optimaal samengaat met jouw helm, is de Sin Valley uitgerust met een verstelbare anti-slip band. De Sin Valley wordt standaard geleverd met een extra orange lens of gepolariseerde SINTEC-lens.

 

Sigo 184 50 48 Klein (1)
 
Voor meer informatie en een afspraak in de showroom neem je contact op met Jildo Vallinga via jildo@sinner.eu.  Bekijk het volledige aanbod van Sinner in de nieuwe showroom D16.

 

--------------------

 

Head Wit Groot

 

HEAD KORE 93 WOMAN

HEAD introduceert voor FW 19/20 een damesvariant van het succesmodel Kore 93. Het is de ideale cruiser ski om de hele berg te verkennen. Super lichtgewicht voor een messcherpe controle en waanzinnig speels te skiën.

 

315489 114328 Kore 93 W Xxx 1 1 1000X333

 

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak neem je contact op met Frank Smid via f.smid@head.com. Maak kennis met de Kore 93 Woman in de Head showroom B01a.

 

--------------------

 

Fischer (2) 

 

Ranger One - "One for the entire mountain"


De Ranger One skischoen combineert de beste eigenschappen van freeride, toer en piste in één schoen. Dat maakt hem de perfecte keuze voor elk skiavontuur.
 
De Ranger One is zeer licht in gewicht en dat biedt een enorm voordeel, of je nu skiet in verse poedersneeuw of een stuk omhoog moet klimmen. De geïntegreerde ski/hike modus zorgt voor veel bewegingsvrijheid en met de GripWalk zool heb je perfecte grip op elke ondergrond – zelfs op een parkeerplaats met een flinke laag ijs erop.
 
Het onderste gedeelte van de schoen kan worden aangepast aan je voet en dat zorgt voor veel comfort – de hele dag door. Met de speciale instap (Floating Entry Tong)  gaat aan- en uittrekken zonder moeite, zelfs in koude omstandigheden. Ski better. Explore more.

 

U14019 Ranger One 130 Dblue Klein (1)

 

 

RC ONE - betere presaties, waar je ook skiet

 

De nieuwe RC ONE is ontwikkeld met één doel voor ogen: verbeter de prestaties van gepassioneerde skiërs.

 

Wanneer het terrein om een snel reactievermogen vraagt, zorgt het gebruik van BAFATEX® in de punt en tail ervoor dat je licht, speels en wendbaar door de bochten komt (turn zone). Twee dunne lagen gevormd Titanal® zorgen voor veel vertrouwen bij hoge snelheid op een geprepareerde piste (triple radius).

 

Het maakt dus niet uit waar op de berg je skiet, als ervaren skiër geniet je volop van de Triple Radius en de Turn Zone: stabiel bij hoge snelheid en makkelijk de bocht inzetten in off-piste terrein.

 

Door het moderne design en de geraffineerde constructie en materiaalgebruik geeft de RC ONE vol vertrouwen zodra je de lift uitstapt. Stay passionate. Ski better.

 

A09219 Rc One72 Klein (1)

 

 

Neem voor meer informatie en het maken van een afspraak contact op met Herbert Martin via Herbert.Martin@fischersports.com. Bekijk de Ranger One en de hele collectie van Fischer in showroom B36.

 
--------------------

 

Scott Wit Groot
 

 

Veiligheid voor je hoofd met SCOTT


De SCOTT Symbol 2 Plus D is een nieuw level op het gebied van veiligheid op de berg. D3O® en een MIPS® technologie worden gebruikt in deze helm, waardoor je beter beschermd bent, hoe snel je ook gaat. De volgende generatie van deze helm heeft een lager profiel dan de eerste. Daarnaast heeft de helm 360 Pure Sound oorpads, waarmee je alles om je heen goed kunt horen en de veiligheid vergroot wordt.
 

Gyhg Product A3 Advertisement 201718 Winter Scott Sports En Page 001 Uitsnede 


Neem voor nadere informatie contact op met Jan Sollie via jan@notjustsomewear.com.

Bekijk de hele Scott collectie in showroom A38 bij Not Just Some Wear.


--------------------

 

  Lenz Heat App

 

 

Nooit meer koude voeten!


Het merk LENZ is gespecialiseerd in warmte-oplossingen. Naast thermokleding en sokken zijn verwarmbare kledingstukken hét highlight voor het seizoen FW 19/20. Denk aan verwarmde handschoenen en vesten, maar vooral de verwarmde sokken zijn een ware bestseller. Uniek bij LENZ is dat de verschillende artikelen met een uitwisselbare accu kunnen worden verwarmt, zelfs met BlueTooth verbinding! Dit jaar introduceert LENZ de eerste verwarmde compressie sok met merino en inclusief ToeCap, dus een verwarmingselement dat zowel boven als onder de tenen zit.

 

1550 Set Heat Sock 50 Toe Cap Slim Fit Heat App

Bekijk de hele collectie van Lens en de andere ski-merken van Van Bergen Sports in showroom B45 of neem contact op met Bas Marskamp via bas@vbsi.nl.

 

--------------------

 

 

Rossignol Logo (1)

 

Bepaal je eigen koers met de geheel nieuwe REACT!


De nieuwe collectie Compact Race-ski's is ontwikkeld voor toegewijde on-trail skiërs en levert een constante power in een moeiteloos ritme met de ene perfecte draai na de andere. De nieuwe Flex Tip-technologie zorgt voor een gemakkelijke acceleratie in en uit bochten, een vloeiende balans van kracht en snelheid, geleid door natuurlijke controle, waardoor je de perfecte carve kan creëren.

 

React

 

Geniet van lichtgewicht met de All Track Ski Boot

Lichtheid is een essentieel kenmerk van moderne skischoenen, maar Rossignol heeft geen compromissen gesloten wat betreft prestaties, precisie of comfort. Rossignol gelooft dat een boot het juiste gewicht moet hebben, en dit wordt in de allereerste plaats bepaald door het gebruik ervan. De nieuwe ALLTRACK skiboot is de oplossing om op een nieuwe manier van de berg te genieten!

Alltrack (1)

 

Bekijk de nieuwe Rossignol collectie in showroom B53 of neem contact op met Erwin van het Reve via Reve@insidebrands.nl.

 

--------------------

 

Casco Logo Van Website

 

SP2 Viser  


De SP2 Viser is het perfecte instapmodel in de vizierhelm klasse van Casco: een functionele helm met polarised vizier, dat in meerdere soorten verkrijgbaar is.

 

Casco Sp2 Visor Black Side 3702

 

Bekijk de hele Casco collecte in Showroom B41 en neem voor meer informatie contact op met Jacco Rebergen via jacco.rebergen@casco-helme.de.