Welkom op de Officiële Première van het SBC Brand Event FW 19/20

 

 02 Sbc Fw1920 10 Dec Bedankt 1000X448

 

Geslaagde opening van het seizoen FW 19/20 in Sports Business Center

 

Op maandag 10 december vond het “SBC Brand Event – Officiële Première” plaats. Nagenoeg alle showrooms openden hun deuren voor de presentatie van de FW 19/20 collecties. Ruim 100 retailorganisaties hebben Sports Business Center bezocht deze dag, waaronder Wehkamp, De Wit Schijndel, Daka Sport, Pauw Recreatie, Lopers Company, Scapino en Van Tilburg Mode & Sport. Met in totaal meer dan 200 bezoekers was het een geslaagde aftrap van het nieuwe inkoopseizoen.

 

“Wij zien dat veel merken steeds vroeger de collecties in de showrooms hebben en dat ook veel retailers zich al vroeg in het seizoen willen oriënteren. Daarom is er besloten om naast het grote SBC Brand Event, dat zoals gebruikelijk plaatsvindt in januari (14-1-2019), ook een vroege editie te organiseren“, licht Charlotte van der Veen (Marketing & Communicatiemanager Sports Business Center) toe. Onder de naam “Officiële Première” biedt deze editie van het SBC Brand Event een eerste mogelijkheid ter oriëntatie en inspiratie.

 

Andere activiteiten

 

Tijdens deze officiële première vonden ook nog andere activiteiten plaats in Sports Business Center: Sport 2000 hield in haar showroom de functionele inkoopbeurs en Run2Day heeft haar inkoopmeeting met de aangesloten ondernemers gehouden. Zij gebruikten hiervoor één van de nieuwe vergaderruimtes in Sports Business Center.

 

Feestelijke setting

 

De feestelijke decoratie van het restaurant, de pianist en de heerlijke kerstlunch hebben voor een bijzondere inkoopdag gezorgd waar de retailers volop van hebben genoten. Ook de decoratie in het atrium met de topsport etalagefiguren van Best Mannequins nodigde uit voor een eerste kennismaking met de nieuwe collecties. Deze decoratie blijft nog het hele inkoopseizoen staan en wordt met het volgende event op 14 januari 2019 vernieuwd.

 

Save the date!

 

Noteer alvast in je agenda: 14 januari 2019 vindt het SBC Brand Event - The Grand Opening plaats. Alle showrooms zijn dan geopend en volledig ingericht met de FW 19/20 collecties. Daarnaast zijn er die dag diverse gastmerken te vinden op de Sneak PreView beurs en op de Snowboard Preview. Overdag staan de collecties in de focus en ’s avonds wordt de dag feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Awards Beste Leverancier en Beste Medewerker uit de sportretail 2019. Lees hier meer over The Grand Opening.

 

Foto impressie

 

Bekijk hier de video compilatie.

 

Vb Fotografie Dsc04756  Vb Fotografie Dsc04658 

Vb Fotografie Dsc04746  Vb Fotografie Dsc04817

Vb Fotografie Dsc04645  Vb Fotografie Dsc04576


  

 

 

 

 

ISPO Munich is partner van het SBC Brand Event

 

Naast het ruime aanbod in Sports Business Center biedt de ISPO Munich een goede gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe sportaanbod. Ook kan je hier veel kennis en inspiratie opdoen, het is tot slot 's werelds grootste vakbeurs voor de sport.

 

Wij zijn dan ook verheugd dat ISPO Munich een vaste samenwerkingspartners van Sports Business Center is. Vanuit deze samenwerking stelt ISPO vouchers ter beschikking - exsclusief voor de bezeoekers van het SBC Brand Event. De registratiecode is beschikbaar bij de receptie van Sports Business Center, de code wordt ook verstuurd aan alle bezoekers van het event. Met deze code kan je hier een gratis toegangskaart ter waarde van € 49  bestellen. Deze toegangskaart is geldig voor alle beursdagen: 3 t/m 6 februari 2019. Tot ziens in München!

Ispo Logo Munich (2)