Overige projecten

 

Binnen dit thema van het Sustainability Square worden duurzame producten en projecten gepresenteerd van deze merken:


Regatta

 

Met de "Restorer Jacket" van Regatta kan een klein gaatje in de buitenstof heel simpel gerepareerd worden. Je wrijft er met je vinger overheen en het gaatje is verdwenen. Op die manier hoef je bij een kleine beschadiging niet gelijk een nieuwe jas aan te schaffen. Echt duurzaam dus! De Restorer Jacket is lichtgewicht, winddicht en waterafstotend en daarmee geschikt voor allerlei soorten buitenactiviteiten.

 

Zelf Reparerende Jas Blauw Klein

 

Meer informatie: Neem contact op met Regatta Netherlands.

 

Tentree

 

Het merk Tentree maakt al haar producten uit duurzame en gerecyclede materialen zoals biologisch katoen, gerecycled polyester, kurk of kokosnoot. Daarnaast investeert Tentree in het behoud van de natuur: voor elk verkocht product worden er 10 bomen geplant, op een plek die de concusment zelf kan kiezen via de website van Tentree. De rugzak "Mobius" is bijvoorbeeld gemaakt van 100% gerecyclede materialen (Repreve recylced fiber en Bloom algenschuim). 

Bron: www.tentree.com

 

Mobius

 

Meer informatie: Neem contact op met Rafertrading.

 

Ternua

 

Als écht outdoor merk steunt Ternua de eoca (European Outdoor Conservation Association), een stichting die zich inzet voor het behoud van de natuur. Talrijke projecten vallen hieronder en om extra geld in te zamelen voor de eoca, heeft Ternua een handig, opvouwbar rugzakje onwtikkeld. Deze is te koop voor € 10 bij de receptie van Sports Business Center (alleen kontant afrekenen) en Ternua doneert het volledige bedrag aan de eoca.

 

Rugzak Ternua Bewerkt Voor Nb 

 

Meer informatie: neem contact op met Ervado Agencies.

 

Bekijk ook de producten in de andere thema's:

Econyl

Gerecycled plastic

Natuurlijke materialen