02 Sbc Fw2021 13 Jan 1000X448 A

 

 

Maandag 13 janauri 2020 - dé aftrap van het inkoopseizoen FW 20-21

 

Het SBC Brand Event vormt traditiegetrouw de officiële aftrap van het inkoopseizoen. Alle showrooms zijn ingericht met de nieuwe collecties voor Fall-Winter 20-21 en op de twee beursvloeren (Sneak PreView en Snowboard PreView) vind je het aanbod van rond de 40 extra merken. Dat maakt een bezoek die dag bijzonder interessant en waardevol.

 

Last but not least is ook het avondprogramma een vast onderdeel van het SBC Brand Event: samen met branchegenoten genieten van een hapje en een drankje in een gezellige Aprés-Ski setting - daar wil je toch bij zijn?

 

En ook de uitreiking van maar liefst drie branche Awards zijn een vast element van het SBC Brand Event: wees er live bij als de winnaars van Beste Leverancier, Beste Medewerker en van de Peter Dankaart Cup bekend worden gemaakt.

 

Noteer daarom in je agenda: Maandag 13 januari 2020 - SBC Brand Event in Leusden!

 

Meer informatie volgt binnenkort.

Direct aanmelden? Dat kan hier.

 

Aanmeld Button

 

 

 

 

Speciale aanbieding voor bezoekers SBC Brand Event

 

 

 Ispo Logo Munich

 

 

Als dank voor het bezoek aan de SBC Brand Event op 13 januari stelt ISPO Munich, ’s werelds grootste vakbeurs voor sports equipment en fashion, gratis doorlopende toegangskaarten t.w.v. € 39 ter beschikking. De ISPO Munich vindt plaats van 26 t/m 29 januari 2020. De kaarten zijn alle 4 beursdagen geldig! Alle bezoekers ontvangen na afloop van het SBC Brand Event per e-mail hun registratiecode om de gratis tickets te bestellen.

What’s new in 2020: bekijk de plattegrond van de ISPO met zijn 18 hallen en 8 segmenten. Voor alle praktische zaken en informatie over de ISPO Munich, bezoek je de website en raadpleeg je de handige ISPO Munich APP.


Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met de BeNeLux-vertegenwoordiging van Messe München/ISPO, van Ekeris Expo service b.v., Gerti Maierl.