Welkom op The Grand Opening van het SBC Brand Event FW 19/20

 

14 Sbc Fw1920 14 Jan Bedankt Omslag 851X315

 

Op maandag 14 januari 2019 vierde Sports Business Center The Grand Opening: alle showrooms presenteerden de FW 19/20 collecties. Naast de ruim 350 vaste merken uit het centrum was er ook weer een Sneak PreView beurs waar 16 gastexposanten de collecties van ruim 20 merken presenteren.

 

Nieuw: extra aanbod op 14 januari

Naast de showrooms en de gastexposanten op de Sneak PreView beurs, hebben deze editie voor de eerste keer ook ruim 20 merken uit het snowboard segment hun nieuwe producten (hardwaren) in Sports Business Center gepresenteerd. Net als de andere gastmerken waren ook deze snowboardmerken alleen op 14 januari in Sports Business Center aanwezig.

 

Bekijk hier het extra aanbod van de Sneak PreView beurs.

 

Bekijk hier het extra aanbod van de Snowboard Preview.

 

Programma

Overdag waren de showrooms en beurzen geopend en stonden de collecties in de spotlight. 'S avonds kwam de sportbranche bij elkaar en stonden de winkelmedewerkers en de leveranciers in de spotlight: de Award Show en het Aprè Ski Feest zorgden voor een feestelijke afsluiting van de dag.

 

Programma:

08:30 uur Welkom met koffie
09:00 - 18:00 uur  

Showrooms open

09:00 - 18:00 uur Sneak PreView beurs open
09:00 - 18:00 uur Snowboard Preview beurs open
12:00 - 13:30 uur  Lunch
17:00 uur Start Award Show & Après Ski Feest
21:00 uur Einde programma

 

 

 

ISPO Munich is partner van het SBC Brand Event

 

Naast het ruime aanbod in Sports Business Center biedt de ISPO Munich een goede gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe sportaanbod. Ook kan je hier veel kennis en inspiratie opdoen, het is tot slot 's werelds grootste vakbeurs voor de sport.

 

Wij zijn dan ook verheugd dat ISPO Munich een vaste samenwerkingspartners van Sports Business Center is. Vanuit deze samenwerking stelt ISPO vouchers ter beschikking - exsclusief voor de bezeoekers van het SBC Brand Event. De registratiecode is beschikbaar bij de receptie van Sports Business Center, de code wordt ook verstuurd aan alle bezoekers van het event. Met deze code kan je hier een gratis toegangskaart ter waarde van € 49  bestellen. Deze toegangskaart is geldig voor alle beursdagen: 3 t/m 6 februari 2019. Tot ziens in München!

 

Ispo Logo Munich (1)

 

Hotelovernachting met korting!

Voor alle exposanten en bezoekers die na het avondprogramma niet naar huis willen rijden, hebben wij een actie bij het Van der Valk hotel Leusden. Voor slechts €71,50 verblijf je in een Luxe kamer.

 

Voorwaarden:

De kamer kan uiterlijk gereserveerd worden tot 1 januari 2019 via sales@leusden.valk.com onder vermelding van referentie SBC2019. De boeking kan 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. De kosten voor een Luxe Comfortkamer zijn €71,50 exclusief ontbijt (ontbijt kost €13,50 per persoon). 

 

Let op: Boekingen die via booking.com of andere boekingssites gedaan worden, vallen niet onder deze aanbieding. 

 

Van Der Valk (1)