Market Days Spring-Summer 2020

 

Gedurende het inkoopseizoen spring-summer2020 zijn er in Sports Business Center in totaal 11 Market Days. Op een Market Day zijn alle showrooms van het centrum geopend. Als inkoper of retailer kan je op een Market Day meerdere afspraken in één dag combineren en kan je ook zonder afspraak terecht in de showrooms. De Market Days zijn daarom ook zeer geschikt om zich te oriënteren op nieuwe merken en collecties. Voor een uitgebreid advies raden wij je aan om een afspraak te maken.

 

In Sports Business Center vind je 80 showrooms die bij elkaar ruim 350 merken vertegenwoordigen. Het aanbod is ruim en divers en omvat de segmenten sports functioneel (running, racketsports, teamsports e.d.), sportsfahsion & lifestyle, wintersport, cycling, fitness, outdoor, swimwear, schoenen & sneakers, watersport en workwear.

 

Je vindt hier een overzicht van alle exposanten en merken.

 

Data Market Days inkoopseizoen SS2020:

Juli: 18, 15, 22

Augustus: 5,12,19,26

September:2

Voor de meest recente informatie kan je de beurskalender raadplegen.

 

Het centrum is centraal in Nederland gelegen en is goed bereikbaar met de auto en ook met openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan parkeer je gratis voor de deur; voor elektrische auto's zijn er laadpalen die gratis te gebruiken zijn voor SBC-pashouders. In het café bij de entree kan je genieten van koffie en lunch en in het centrum vind je verschillende zitgelegenheden om tussen de afspraken door even jouw email te checken of een telefoontje te plegen. Voor een bespreking of vergadering kan je tevens gebruik maken van de nieuwe Meeting Rooms.