Market Days Fall-Winter 19/20

 

Gedurende het inkoopseizoen fall-winter 2019/2020 zijn er in Sports Business Center in totaal 8 Market Days. Op een Market Day zijn alle showrooms van het centrum geopend. Als inkoper of retailer kunt u op een Market Day meerdere afspraken in één dag combineren en kunt u ook zonder afspraak terecht in de showrooms. De Market Days zijn daarom ook zeer geschikt om zich te oriënteren op nieuwe merken en collecties. Voor een uitgebreid advies raden wij u aan om een afspraak te maken.

 

In Sports Business Center vindt u 80 showrooms die bij elkaar ruim 350 merken vertegenwoordigen. Het aanbod is ruim en divers en omvat de segmenten sports functioneel (running, racketsports, teamsports e.d.), sportsfahsion & lifestyle, wintersport, cycling, fitness, outdoor, swimwear, schoenen & sneakers, watersport en workwear.

 

U vindt hier een overzicht van alle exposanten en merken.

 

Data Market Days inkoopseizoen FW 19/20:

 

Januari: 14 (SBC Brand Event), 21, 28

Februari: 11, 18, 25 (geen Market Day op 4 februari i.v.m. ISPO Munich)

Maart: 4, 11, 18

 

Voor de meest recente informatie kunt u de beurskalender raadplegen.

 

Het centrum is centraal in Nederland gelegen en is goed bereikbaar met de auto en ook met openbaar vervoer. Komt u met de auto, dan parkeert u gratis voor de deur; voor elektrische auto's zijn er laadpalen die gratis te gebruiken zijn voor SBC-pashouders. In het café bij de entree kunt u genieten van koffie en lunch en in het centrum vindt u verschillende zitgelegenheden om tussen de afspraken door even uw email te checken of een telefoontje te plegen. Voor een bespreking of vergadering kunt u tevens gebruik maken van de nieuwe Meeting Rooms.