Branche Awards - Uitreiking in Sports Business Center

 

De sportbranche kent drie belangrijke Awards en die worden binnenkort weer uitgereikt: op maandag 13 januari 2020, tijdens het SBC Brand Event. De Awards Beste Leverancier en Beste Medewerker worden voor de 3e keer uitgereikt. De Peter Dankaart Cup, een wisseltrofee die eens in de twee jaar wordt uitgereikt, is komend jaar ook weer van de partij. Deze indrukwekkende Cup wordt dan voor de 4e keer uitgereikt aan een zelfstandige sportretailer.

 

 

Tot donderdag 12 december (10 uur) kan je nog nomineren voor: Peter Dankaart Cup!

 

Klik op het logo van de Award om een retailer te nomineren:

Peter Dankaart Cup 2020

Lees meer over de Peter Dankaart Cup 2020.

 

 

De finalisten voor de Award Beste Medewerker zijn bekend:

 

Beste Medewerker 2020

 

Stepahnie Dieke - Sport 2000 de Jonge Sport (Stadskanaal)

Michel du Pree - Bouchier Sport 2000 (Hoorn)

Angelique van der Hulst - van Bemmelen Outdoor (Zoeterwoude)

Björn Vollema - Duijvestein Wintersport (Zoetermeer)

 

Lees hier meer over deze Award of ga gelijk naar de stempagina.

 

De nominatie voor Beste Leverancier is gesloten! De finalisten worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

 

Beste Leverancier 2020 

Uitreiking op 13 januari 2020

 

De uitreiking van deze drie Awards vindt plaats tijdens het SBC Brand Event op maandag 13 januari 2020 in Sports Business Center te Leusden. Overdag zijn alle showrooms geopend om kennis te maken met de Fall-Winter 20-21 collecties. Vanaf 17:30 uur start het avondprogramma met de Award Show. De hele sportbranche is van harte welkom! Je kan je hier gratis aanmelden als bezoeker.

 

Voordat de Awards kunnen worden uitgereikt, moet er natuurlijk genomineerd en gestemd worden. En dat kan nu! De finalisten voor Beste Medewerker zijn al bekend en er kan gestemd worden. De finalisten voor de Award Beste Leverancier worden binnenkort bekend gemaakt (de nominatiefase is afgerond) en voor de Peter Dankaart Cup kan er nog tot 12 december a.s. (10 uur) genomineerd worden.

Het stemmen op de finalisten is mogelijk tot 13 januari 2020, de dag van de uitreiking. Het aantal stemmen en het oordeel door de vakjury gaat de uiteindelijke winnaar bepalen, het blijft dus spannend tot de dag van de uitreiking.

 

 

Wil je aanwezig zijn bij de uitreiking van de Awards? 

 

Dat kan! Iedereen die werkzaam is in de sportbranche mag kosteloos deelnemen aan de Award Show op 13 januari 2020 in Sports Business Center. Het offociële programma begint om 19 uur en je kan je hier aanmelden. Vanaf 17:30 uur ben je welkom voor een hapje en een drankje.

 

 

Achtergrond over de Awards

 

De Awards zijn in het leven geroepen door Sports Business Center en haar samenwerkingspartners FGHS, InRetail, Detex en Sports and Lifestyle Media (Sport Partner Magazine). Vanuit de overtuiging dat goede prestaties beloond mogen worden en dat je veel van elkaar kan leren, zijn deze Awards dan ook bedoeld als bron van inspiratie en als blijk van waardering.

 

Eigenaren, storemanagers en inkoopmanagers van fysieke winkels en webshops mogen hun stem uitbrengen op hun Beste Leveranciers. En de hele sportbranche (retailers, winkelmedewekers en leveranciers) mag op de winkelmedewerkers stemmen voor Beste Medewerker. Naast deze twee Awards zal komend jaar ook de Peter Dankaart Cup worden uitgereikt aan een zelfstandige sportdetaillist die zich profileert door excellent of onderscheidend ondernemerschap. Ook hiervoor mag de hele sportbranche een nominatie uitbrengen.

 

De stemfase loopt tot 13 januari 2020, de dag waarop de Awards worden uitgereikt tijdens het SBC Brand Event. Hierdoor blijft het dus spannend tot de laatste minuut!

 

Wil je eerst meer achtergrondinformatie over de criteria die bepalen wie de winnaar wordt? Klik dan op onderstaande links:

Beste Leverancier 2020

Beste Medewerker 2020

Peter Dankaart Cup 2020